Negyedik évad

The Dark Moon – negyedik évad, első rész

Miután eltűnik az egyik barátjuk, Scott és a falka Mexikóba utazik, hogy megkeressék és megmentsék.

117 - negyedik évad, második rész

Törekedve arra, hogy véget vessen Kate tervének, Scott egy nem kedvelt szövetségessel alkot csapatot, hogy teljesítse a feladatot.

Muted - negyedik évad, harmadik rész

Egy új elsőéves játékos veszélyezteti Scott pozícióját a lacrosse csapatban. Stilinski egy kegyetlen gyilkosság után nyomoz.

The Benefactor - negyedik évad, negyedik rész

Telihold éjszakáján egy hívatlan vendég megjelenik Lydia tóparti házánál. Derek egy gyilkost üldöz.

I.E.D. - negyedik évad, ötödik rész

Scott, Stiles és Kira részt vesznek az első lacrosse meccsen. Űgy tűnik, hogy Lydia segítséget kap erejének kontrollálásában.

Orphaned - negyedik évad, hatodik rész

Egy veszélyes ellenség Scottot arra kényszeríti, hogy segítsen neki. Derek és Malia egy régi szövetséges után nyomoz.

Weaponized - második évad, hetedik rész

Egy rejtélyes kitörés uralkodik az iskolában.

Time of Death - negyedik évad, nyolcadik rész

Scott egy veszélyes tervet talál ki a Jótevő ellen. Malia szembesül a múltjával.

Perishable - negyedik évad, kilencedik rész

Egy bérgyilkos célpontjává válik Scott és Liam a lacrosse csapat éves rendezvényén. Lydia felfedez valamit.

Monstrous - negyedik évad, tizedik rész

Scott és Kira harcolnak, hogy megvédjék Satomi falkáját a bérgyilkosoktól. Stiles és Malia felfedeznek valamit.

A Promise to the Dead - negyedik évad, tizenegyedik rész

Scott és falkája egy veszélyes csatát vív egy régi ellenség ellen.

Smoke and Mirrors - negyedik évad, tizenkettedik rész

Scotték megvívják az utolsó harcot az ellenséggel, Kira veszélybe kerül. Kate és Peter szövetségre lépnek.

 
 
Mi a Teen Wolf?
A Teen Wolf amerikai televíziós sorozat, alkotója Jeff Davis, ami „Az ifjú farkasember” című, 1985-ös filmen alapul. Az Amerikai Egyesült Államokban 2011. június 5-én indult az MTV-n. A középpontban egy átlagos középiskolás fiú, Scott McCall áll, akit megharap egy vérfarkas, miközben egy lány holttestét keresi az erdőben.
Üdvözlő üzenet
Üdvözlünk téged Magyarország egyetlen aktív, Teen Wolf-fal foglalkozó weboldalán! Az oldalon mindent megtalálsz, amire kíváncsi vagy a sorozattal kapcsolatban: friss hírek, a sorozat részeinek adatlapjai, színészei, és a legfontosabbat: egy jó közösséget. Ha érdekel a sorozat, és ledaráltál már négy évadot, akkor jó helyen jársz, hiszen az új részek feliratait a megjelenés utáni 2-3 napban publikálni szoktuk. Kedvet kaptál a sorozathoz? Várunk minden nap!
Érdekel?

 

 

Következő rész
  5×14 - The Sword and the Spirit
Amerikai Egyesült Államok
2016. 01. 26.
Csatorna MTV
Leírás Ahogyan Scott megpróbálja újra egyesíteni a falkáját, Malia és egy új szövetségese elindul megmenteni Deatont a Sivatagi Farkastól.

 

 
Elit karmolászók


  

  

Jelentkezni lehet, a részletekért írj egy e-mailt!

 
Karmolászók


      

      

      

Jelentkezni a chatben, vagy e-mail-ben (Website menüpont alatt megtalálható), "Társoldal" tárgy alatt lehet.

Feltételek:

  • Igényes, rendezett kinézetű legyen az oldalad.
  • Rendszeresen frissítsd.
  • Sorozattal, vagy annak színészeivel foglalkozzon oldalad.
  • Mivel képes csere, elvárom, hogy te is képpel rakj ki.
  • Ha nem frissítesz 2 hétig, lekerülsz a cserék közül.

Várólista:

 
Facebook
 
 
Látogatók
Indulás: 2014-06-21
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!