Tyler Posey // Scott McCall

Scott McCall a sorozat kezdete óta fontos szereplője a Teen Wolfnak. Vele kezdődött el a történet, az ő történetét meséli el az első két évad, majd bontakozik ki a többi szereplőre is a sorozatszál.

Tyler Posey
Született 1991. október 18.
Születési hely Amerikai Egyesült Államok, Santa Monica, California
Foglalkozás Színész, énekes
Aktív évek 1997 - napjainkig
Csatlakozás éve 2011.
Rövid életrajz

Tyler Posey 1991. október 18-án látta meg a napvilágot Santa Monicában, ami Kaliforniában található meg. Édesapja, John Posey, testvérei Jesse és Derek. Középiskolai tanulmányait a Hart középiskolában végezte el, ami Santa Monicában található.

A Lost In Kostko együttes énekese és gitárosa. A Lost in Kostko további tagjai: Alex Gertsch (dob), Freddy Ramirez (ének és gitár) és Jeremy Bauer (basszusgitár).

Karrierje kisebb szerepekkel indult filmekben illetve sorozatokban egy-egy jelenet erejéig. Hobbija a gördeszkázás és jégkorcsolyázás.

Szerepei
2000 Férfibecsület
2002 - Az igazság nevében
- Nyomtalanul
- Álmomban már láttalak
- Without a Trace
2001-2004 Doki (sorozat)
2005 - Inside Out
- Sue Thomas: F. B. Eye
- Into the West
2006 - Smallville
- Brothers & Sisters (2007-ig)
2007 Veritas, Prince of Truth
2009 Lincoln Heights
2010 Legendary
2011 Teen Wolf (NAPJAINKIG)
2012 - White Frog
- Punk'd
2013 - Horrorra akadva 5.
- Guy Code Honors
- Workaholics
- The Exes
2014 Taco Shop
2015 Yoga Hosers
Díjak, jelölések
Vastaggal kihúzva a megnyert jelölések!
2002 Young Artist Awards (Doki)
2004 Young Artist Awards (Doki)
2005 MovieGuide Awards (Doki)
2011 - Teen Choice Awards: Choice Summer TV Star: Male
- Teen Choice Awards: TV Breakout Star
2012 - Teen Choice Awards: Choice Summer TV Star: Male
- ALMA Award: Favourite TV Actor - Leading Role
- Imagen Awards: Best Actor / Television
2013 - Young Hollywood Awards (Best Ensemble)
- Teen Choice Awards: Choice Summer TV Star
2015 Saturn Award: Best Performance by a Young Actor in a Television Series
Scott McCall
Színész(nő) Tyler Posey
Státusz Vérfarkas
Első felbukkanás Wolf Moon (Pilot) (első évad, első rész)
Élete Scott egy áltagos tinédzser volt, amíg egy Afla vérfarkas, Peter Hale meg nem harapta. Azelőtt Scott nem volt tehetséges atlétikában, valamint asztmás is volt, amihez egy mesterséges inhalátort kellett használnia. Miután farkas lett, hihetetlen reflexekre és erőre tett szert, valamint az asztmát is legyűrte. Scott a Beacon Hills-i Középiskolába jár Californiában, ahol a lacrosse csapat kapitánya. A szülei elváltak. Scott az anyjával, Melissa McCallal él, aki a Beacon Hills-i Kórházban nővér. Az apja ügynök a Szövetségi Nyomozó Irodánál. Scottnak van egy iskola utáni munkája a Beacon Hills-i Állatklinikánál, ahol Dr. Denton asszisztense. Eredetileg Scott inkább átokként tekint a vérfarkasságra, mint ajándékként, ugyanis belezavart első szerelme, Allison Argenttel való kapcsolatába. Később, arra használja adottságát, hogy másokon segítsen.
A harmadik évad elején, Scott még Béta vérfarkasnak volt elkönyvelve, bár nem volt tagja egy falkának, így gyakorlatilag Omega volt. Azonban egy idő után a szemei átváltoztak Alfa vörössé. Dr. Denton szerint azért van, mert Scott egy "Igaz Alfa", ami azt jelenti, hogy úgy érhette el ezt a státuszt, hogy a saját ereje fejlődött, ezért nem kellett megölnie egy Alfát ereje kiteljesedéséhez. Az Igaz Alfák nagyon különlegesek, és csak százévente egyszer fordulnak elő.
Idézetek
 • "Tudtam, hogy predátor vagy!" - (Scott//Stiles - 1x01 Wolf Moon)
 • "Hogy mi történik velem? Tényleg tudni akarod? Hát, képzeld, én is. Mert látok, hallok, és érzek dolgokat, amiket nem kéne látni, hallani és érezni. Olyan dolgokra vagyok képes, amik lehetetlennek tűnnek, és alvajárok három mérföldet az erdő közepére, és meg vagyok győződve róla, hogy kezd elmenni az eszem." - (Scott//Jackson - 1x01 Wolf Moon)
 • "Már kezdem érezni az ölésvágyat, Stiles." - (Scott//Stiles - 1x01 Wolf Moon)
 • "Ha nem engedik, hogy olyan pszichopata őrült legyek, mint te, akkor nincs vele bajom." - (Scott//Peter Hale - 1x10 Co-Captain)
 • "Bocsi. Csak szeretem hallani a nevetésed és imádom a mosolyod." - (Scott//Allison - 1x11 Formality)
 • "Mert szeretlek." - (Scott//Allison - 1x11 Formality)
 • "Ne mondd, hogy túl könnyen ment. Ha valaki azt mondja, túl könnyen ment, valami biztos történik." (Scott//Derek - 1x12 Code Breaker)
 • "Lehet, hogy Alfa vagy, de nem az enyém." - (Scott//Derek - 2x12 Master Plan)
 • "Már Alfa vagyok." - (Scott//Jennifer - 3x12 Lunar Eclipse)
Videó

Saját fordítás és írás, másolni tilos!

 
 
Mi a Teen Wolf?
A Teen Wolf amerikai televíziós sorozat, alkotója Jeff Davis, ami „Az ifjú farkasember” című, 1985-ös filmen alapul. Az Amerikai Egyesült Államokban 2011. június 5-én indult az MTV-n. A középpontban egy átlagos középiskolás fiú, Scott McCall áll, akit megharap egy vérfarkas, miközben egy lány holttestét keresi az erdőben.
Üdvözlő üzenet
Üdvözlünk téged Magyarország egyetlen aktív, Teen Wolf-fal foglalkozó weboldalán! Az oldalon mindent megtalálsz, amire kíváncsi vagy a sorozattal kapcsolatban: friss hírek, a sorozat részeinek adatlapjai, színészei, és a legfontosabbat: egy jó közösséget. Ha érdekel a sorozat, és ledaráltál már négy évadot, akkor jó helyen jársz, hiszen az új részek feliratait a megjelenés utáni 2-3 napban publikálni szoktuk. Kedvet kaptál a sorozathoz? Várunk minden nap!
Érdekel?

 

 

Következő rész
  5×14 - The Sword and the Spirit
Amerikai Egyesült Államok
2016. 01. 26.
Csatorna MTV
Leírás Ahogyan Scott megpróbálja újra egyesíteni a falkáját, Malia és egy új szövetségese elindul megmenteni Deatont a Sivatagi Farkastól.

 

 
Elit karmolászók


  

  

Jelentkezni lehet, a részletekért írj egy e-mailt!

 
Karmolászók


      

      

      

Jelentkezni a chatben, vagy e-mail-ben (Website menüpont alatt megtalálható), "Társoldal" tárgy alatt lehet.

Feltételek:

 • Igényes, rendezett kinézetű legyen az oldalad.
 • Rendszeresen frissítsd.
 • Sorozattal, vagy annak színészeivel foglalkozzon oldalad.
 • Mivel képes csere, elvárom, hogy te is képpel rakj ki.
 • Ha nem frissítesz 2 hétig, lekerülsz a cserék közül.

Várólista:

 
Facebook
 
 
Látogatók
Indulás: 2014-06-21
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu